domingo, 23 de noviembre de 2008

Objecte Promocional Local: Palets de Pekín + Instruccions

ntingsh decideix distribuir el seu objecte promocional local a Pequín, la capital de la República Popular de Xina, així com el seu centre cultural.

La raó d'aquesta elecció, radica en els orígens del producte d'ntingsh, el tangram xinès, un joc milenari que va servir com a inspiració per le creació dels mobles de la nostra marca.

D'aquesta forma, ntingsh planeja tornar als orígens per mitjà de una deslocalització de un producte típicament xinès, com son els palets per menjar. ntingsh regalarà uns palets xinesos de fusta de bambú típic de la regió de Pequín, l'Indosasa.


Pequín te el parc de bambú més gran del món, el Zizhuyuan Park, (2) un dels set més grans de tota la Xina, el que el fa el material idoni per representar la pròpia ciutat i simultàniament, els mobles ntingsh, composats en la seva pràctica totalitat de fusta.

Es regalarà als viannants aquests bastonets, un producte gens destacable dins la cultura oriental, dins d'un estoig de cartró que contindrà unes instruccions i esquemes tècnics i pràcticament incomprensibles, en el seu idioma, sobre com s'ha de menjar amb pals i que s'ha i no s'ha de fer amb ells, segons els occidentals. Així es busca un punt còmic al mostrar d'un mode enrevesat una acció tan comuna pels xinesos com és menjar amb palets, com si l'occidental llegís un manual per menjar amb forquilla, seguint així la filosofía de marca: "complicadament senzill".





Acompanyant i recolzant aquest objecte promocional tindrem una sèrie d'aparadors al carrer, on de forma senzilla i coherent amb la marca ntingsh es mostraran aquests palets i es projectaran vídeos d'occidentals intentant, i no aconseguint, menjar amb palets.

No hay comentarios: