domingo, 9 de noviembre de 2008

Complicadament Senzill.

Sota aquesta frase neix ntingsh, una marca de mobles que combina la simplicitat de les formes geomètriques amb la complexitat dels estampats barrocs, a fi de crear un moble modular i perfectament combinable, adaptable a qualsevol espai i amb funcions que s'acaben on ho fa la imaginació del nostre client. 

Partint de les 7 figures bàsiques que ens proposa el joc del tangram, els mobles d'ntingsh es poden combinar entre ells de formes molt diverses, creant en cada cas una estructura i textura característiques, fruit de la combinació d'aquestes peces multifuncionals.

Suggerint sempre una dinàmica de contrast entre la simplicitat i la complexitat, tota la gràfica reflexa aquest concepte, exposant sempre la informació de forma clara i ordenada, sense oblidar l'element insigne del nostre producte, els estampats barròquics.

A continuació podreu veure un recull de tot el material que ntingsh ha generat fins a día d'avui i que s'anira actualitzant periòdicament.

ntingsh és una marca de mobles creada dins el context de la classe de Projectes Interdisciplinaris II de l'Escola Eina de Disseny i Art de Barcelona.

No hay comentarios: